Goedkoop vliegen naar MarokkoVlucht naar Marokko

Gemiddelde Reisduur: 5 uur (zowel naar Agadir als naar Marrakech)

Gemiddelde Prijs: 200 - 400 euro

Directe vlucht: Niet mogelijk

Bekijk beschikbare vluchten op jou vertrek data. Klik hier


Marokko is een prachtig land met een eeuwenoude cultuur. Je ontdekt hier dan ook de mystieke Arabische wereld. Je bent hier echt in een compleet andere wereld. Zo kan je een tripje naar Marokko combineren met een heerlijke strandvakantie in Agadir of een stedentrip naar Marrakech. Vanaf Amsterdam vlieg je vaak niet rechtstreeks naar dit Agadir en Marrakech. Zo maak je bijvoorbeeld een of meerdere tussenstops.

Naar Agadir vanaf Amsterdam en via Casablanca: Vanaf Amsterdam vlieg je in drieeneneenhalf uur naar Casablanca. De wachttijd op het vliegveld hier is ruim twee uur. Daarna vlieg je rechtstreeks naar de zonnige plaats Agadir. De vlucht vanaf de Marokkaanse hoofdstad naar Agadir is een uur en twintig minuten. In totaal ben je dan bijna vijf uur aan het vliegen.

Naar Agadir Via Madrid en Casablanca: Het kan ook voorkomen dat je twee tussenstops maakt. Er gaan namelijk bijna geen rechtstreekse vluchten naar Agadir. Vanaf Amsterdam vlieg je dan eerst naar Madrid van waaruit je weer naar Casablanca vliegt. Vanaf hier vlieg je dan naar Agadir. De vlucht naar Madrid duurt twee uur en 45 minuten. Vanaf Madrid naar Casablanca ben je bijna drie uur aan het vliegen. De vlucht van Casablanca naar Agadir duurt een uur en twintig minuten. In totaal ben je met deze twee tussenstops dan 7 uur aan het vliegen voordat je in Agadir bent.

Vanaf Amsterdam naar Marrakech via Madrid, Barcelona of Lissabon: Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om goedkoop te vliegen naar Marokko, omdat je een stedentrip wilt maken naar het mysterieuze en bewonderende Marrakech. Hier worden oud en nieuw gecombineerd. Zo kan je de oude Medina bezoeken waar je de Marokkaanse cultuur kunt opsnuiven, maar ook het moderne stadsgedeelte waar je heerlijk kunt shoppen. Het is niet mogelijk om rechtstreeks naar Marrakech te vliegen, vaak maak je een tussenstop in Madrid, Barcelona of Lissabon. Houdt dan wel goed de vluchttijden in de gaten. Het zou immers zonde van je reisje zijn als je veel tijd kwijt bent aan het reizen zelf. Zo heb je minder tijd om deze prachtige stad te ontdekken. De totale vliegduur vanaf Amsterdam naar Marrakech is ruim vijf uur.